1

2

 

Örsjö IF med fem föreningar i samverkan hälsar er varmt välkomna till den andra upplagan av Örsjösjön runt! Efter ett lyckat första år var det självklart att det skulle bli en fortsättning, och vi hoppas att ni är lika taggade som oss. Under året som gått har Örsjö IF blivit en friidrottsförening och vi hoppas på att kunna göra det här större och bättre för varje år som går.
KORT INFO OM LOPPET Arrangör: Örsjö IF Sanktionerat: av Smålands friidrottsförbund Plats: Strandängens IP i Örsjö Datum och tid: 15/9 kl. 14.00 Banlängd: 5,6 km Klasser: Dam och herr Underlag: Grus, skogsstigar och asfalt Omklädning: Möjlighet till omklädning och dusch finns i klubbstugan vid fotbollsplan. Tidtagning: manuell tidtagning Vätskestation: Kommer finnas halvvägs runt sjön. Anmälningsavgift: 150 kr fram t.o.m 31/8 Efteranmälan: Det går även att efteranmäla sig till Örsjösjön-runt från den 1/9 fram tills tävlingsdagen. Pris 180 kr.
Nummerlapp hämtas på strandängen senast en timme innan start så kom i god tid.
Örsjö Bygdegårdsförening ställer upp med servering vid strandängen under hela evenemanget för både deltagande och publik. Parkeringsmöjligheter finns på grusplanen intill.
Vi har i år ökat antalet deltagande till 150 personer, så först till kvarn gäller. Vi hoppas på att få se många nya ansikten och att ni som tävlade förra året kommer tillbaka. Vill ni utmana en vän, en sambo eller helt enkelt er själva, tveka då inte att anmäla er till årets lopp. Tillsammans gör vi detta till en fantastisk dag!
Vi ses på Strandängen Sjukvårdare kommer finnas på plats. Deltagande på egen risk.

 

34

 

affisch